Diensten

Alle kennis en ervaring onder 1 dak bij Bos Luchttechniek

Bos Luchttechniek is gespecialiseerd in tekenwerk en projectbegeleiding van utiliteitsprojecten van luchtkanaalsystemen en luchtsystemen van bedrijven. Bekijk hieronder waarbij het projectbureau u helpt.

Duurzame luchtkanalen

Een goede ventilatie in uw bedrijfspand is van groot belang. Niet alleen voor uw gezondheid en van uw collega's, maar ook voor uw gebouw. Laat dit over aan de experts van Bos Luchttechniek. Eigenaar Gerard Bos vindt voor bijna elke ruimte een passende en duurzame oplossing voor het plaatsen van luchtkanalen.

Neem contact op

Effectieve projectbegeleiding

Een ervaren projectbegeleider nodig voor uw luchtsystemenfirma? Op Bos Luchttechniek kunt u bouwen. Gerard Bos heeft ruim 27 jaar ervaring in de luchtkanalenbranche voor luchttechniek- bedrijven. Dankzij zijn brede kennis en expertise is hij op elk gebied inzetbaar. Schakel hem in voor tekenwerk, begeleiden van financieel inhoudelijke zaken, transport, montage, werkvoorbereiding en advies van uw luchtsystemen.

Extra handen voor uw bedrijf

Een ervaren medewerker die de tijdelijke pieken opvangt? Bos Luchttechniek ondersteunt uw bedrijf bij drukke periodes. Gerard Bos heeft ervaring in nieuwbouw- en renovatieprojecten in onder andere kantoren, verzorgingstehuizen, stadions, paleizen, ziekenhuizen en industrie. Dat maakt hem een betrouwbare partner in elke luchtkanalenbranche. Zijn brede kennis en uitgebreide dienstverlening zijn een aanwinst voor uw bedrijf.

Tekenwerk voor elke bouwfase

Tekenwerk uitbesteden? Van ontwerptekeningen tot bouwkundige details, Bos Luchttechniek verzorgt werktuigbouwkundig tekenwerk in verschillende fases van het bouwproces. Gerard Bos is dé technisch tekenaar voor uw luchtkanalenbedrijf. Hij maakt duidelijke en gedetailleerde werktekeningen zodat uw definitieve luchtsystemenontwerp goed uitvoerbaar is. 

Tevens zijn aanzienlijke kostenbesparingen mogelijk doordat Bos Luchttechniek de kennis heeft om een installatie voor de productie zo voordelig mogelijk te tekenen, als het nodig is kan dit zelfs al vanaf bestek tekeningen.

Om het tekenwerk mogelijk te te maken beschikt Bos luchttechniek over de modernste 3d tekenprogramma's zoals Revit en Flexline waarbij tekenen volgens het BIM principe ook mogelijk is.

Maar Bos Luchttechniek beschikt ook over traditionele tekenpakketten in Autocad zoals Techline (3d) en Nordined (2d).

Verder heeft Gerard Bos werkervaring bij opdrachtgevers met Stabicad, Cadduct en Cad Cam, waarbij zelfs mogelijk is om vanaf het kantoor van Bos Luchttechiek (op afstand) luchtkanalen in te voeren voor het productieproces.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

 

 

Uw eigen luchtsystemenspecialist

Alle voordelen van een eigen luchttechniekspecialist maar niet de overhead? Bos Luchttechniek biedt de mogelijkheid om voor gereduceerde uurtarieven te werken. Biedt u als bedrijf een jaar lang continuïteit voor 1 dag werk in de week? Dan komt u hiervoor in aanmerking. Vraag naar de mogelijkheden.